Mallistot

Hopeakorut

Turkulainen Kultaseppä Au-Holmberg suunnittelee ja valmistaa hopeakoruja. Kuvassa on hopeasormus.

Hopea antaa kultasepälle mahdollisuuden käyttää runsaita muotoja, joissa eri pinnat kohtaavat. Näillä elementeillä saadaan luotua yksilöllisiä sekä aikaa kestäviä koruja juuri sinua varten. Kaikki hopeakorumme ovat 925 hopeaa ja täysin nikkelivapaita. Kaikkien korujen suunnittelusta ja valmistuksesta vastaavat verstaan omat kultasepät.


Kultakorut

Kultasepänverstas Au-Holmberg suunnittelee ja valmistaa kultakoruja. Kuvassa on kultasormus.

Kultakorumme valmistetaan piensarjoina tai yksittäiskappaleina oman malliston mukaan. Kuitenkin joustavasti siten, että asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa eri kivivaihtoehtoihin. Korut valmistetaan käsityönä käyttäen parhaita kiviä sekä metalleja.Uniikkikorut

Turkulainen Kultaseppämestari Au-Holmberg suunnittelee ja valmistaa uniikkikoruja.Kuvassa on valkokultariipus ja jalokivi.

Uniikkikorut ovat verstaamme helmiä. Näissä koruissa tekijä on saanut vapauttaa mielensä ja rakentaa korun vapaasti kivien tai jonkin aiheen ympärille. Koruissa kivet ovat yksilöitä jotka kultaseppämestari on valinnut juuri tätä työtä varten. Uniikkikorumme ovat ajattomia arvokoruja jotka kestävät sukupolvelta toiselle.


Yliopistotuotteet

Turkulainen Kultaseppä Au-Holmberg suunnittelee ja valmistaa yliopistotuotteita. Kuvassa kultainen tohtorinlyyra.

Yliopistojen maisterinsormukset ja tohtorinmiekat omaavat pitkät perinteet. Näitä perinteitä kunnioittaen valmistamme korkealuokkaiset maisterinsormukset sekä toimitamme miekat kaikkialle Suomeen.Merelliset korut

Turkulainen Kultaseppä Au-Holmberg suunnittelee ja valmistaa kulta- ja hopeakoruja. Suunnittelun lähtökohtana on meri ja saaristo. Kuvassa on kultakorvakorut.

Meri on lähellä kultaseppämestarin sydäntä ja tästä johtuen monien korujen lähtökohtana on meri ja saaristo. Tähän mallistoon on kerätty kaikki mereen liittyvät korut materiaalista riippumatta.